Tapas

BELANGRIJK BERICHT M.B.T. ALLERGIEËN !

I.v.m. de vele allergieën per avond kunnen we niet meer dan 2 (heftige) allergieën per avond verwerken. Doordat het veel extra tijd kost gaat dit ten koste van doorgifte van gerechten. Allergieën die dan ook niét daags van te voren worden doorgegeven kunnen we helaas dan ook niet bereiden. Het komt helaas te vaak voor dat we last-minute allergieën krijgen doorgegeven en dat gaat ten koste van andere gasten.

U kunt reserveren voor onbeperkt tapas tussen 17.00u en 19.30u . Warme keuken geopend tot 22.00u.

Tapas onbeperkt:

Bij Danny's Eeterij & Tapas kunt u heerlijk rustig genieten van de verfijnde smaak van de lekkerste tapas gerechten. U heeft maar liefst de keuze uit ruim 65 gerechten. Per ronde kunt u kiezen uit twee warme gerechten en eventueel een bijgerecht.

Bij ons geniet u écht van onze tapas beleving door op uw gemak een avondje uit te gaan. Wij zijn niet het vlugge "all you can eat" concept waar u binnen no-time vol wenst te zitten. Neem de tijd voor onze verfijnde gerechtjes en voor elkaars gezelschap.

Prijs p.p. € 37,50

▪ Kinderen 6 t/m 12 jaar € 18,50
▪ Kinderen 3 t/m 5 jaar € 8,-
▪ Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis

▪ Eventueel drankafkoop is ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn € 25,00 extra p.p.. Dit is alléén mogelijk voor het gehele gezelschap. (Kinderen 5 t/m 12 jaar betalen € 15,00 per kind extra voor all-in).

▪ We verzoeken u vriendelijk om allergieën/dieëten vooraf te melden om u ruime keus te bieden. Indien dit pas op de avond zelf wordt doorgegeven zal de keuze helaas beperkter zijn.

▪ Om u steeds een betaalbare avond aan te kunnen bieden, vragen we u om verspilling tot een minimum te beperken.

▪ De warme keuken sluit om 22.00 uur.

Menukaarten